Board-To-Board Connector
Wire to Board connector
AMT-3(1)
Board-To-Board Connector
Wire to Board connector
AMT-3(1)

ABOUT

Teknologi Shenzhen Atom minangka pabrikan profesional konektor elektronik presisi sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan.

 

Isine area tanduran 30000 meter persegi lan duwe luwih saka 500 karyawan, ana udakara satus teknisi profesional ing antarane, Kita duwe peralatan manufaktur canggih lan instrumen deteksi canggih, khusus kanggo pengembangan produksi konektor SD Card, konektor Kartu TF, Konektor kertu SIM, Konektor FPC…

Babagan Kita
about334

Warta

Luwih-luwih