• 146762885-12
  • 149705717

Produk

SI84C-03202 SIM CARD Bukak tipe 6pin / 8pin H = 2.5 Digunakake kanggo piranti SET TOP BOX

5000 kaping sisipan lan pasang

Sertifikasi ISO9001 lan ISO14001

Produk sing cocog karo ROHS lan gratis Halogen

Tahan suhu dhuwur

Nomer Bagéan: SI84C-03202


Detail Produk

Tag Produk

Kita nyuplai konektor pinggir Kertu SIM / konektor kertu sim 6pin / konektor kertu sim 2.54mm kanggo telpon pinter kanggo pelanggan ing saindenging jagad.

Sing duwe kertu SIM iki rada istimewa, dudu plastik sing kebak, kita selaras kanggo para pelanggan. Kapasitas udakara 40Kper dina, kita nggunakake mesin otomatis kanggo ngrakit bagean kasebut. Produk biasane digunakake kanggo SET TOP BOX lan piranti liyane sing butuh kertu SIM .Karo duwe Tim QC sing kuwat kanggo njamin kualitas produk 

Produk umume digunakake ing produk komputer lan periferal, produk elektronik digital, produk elektronik komunikasi, produk elektronik mobil, produk elektronik terminal perbankan, produk elektronik medis lan produk elektronik perkakas omah, lsp.  

Kita cocog banget karo standar sistem manajemen mutu ISO9001 / ISOI14001 kanggo kontrol kualitas. kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

 

Produk Spesifikasi:

Insulator Lcp ireng UL94V-0                                                  
Plating konektor Fosfor Bronze, Tin 100U ”Ing solder tailSelectived emas ing plating area kontak.
Lemah kertu SD mikro Gangsa Phonsphor
Tegangan Operasi AC 125V
Rating saiki 0,5A
Tegangan tahan dielektrik 500V AC
Suhu Operasi -40– + 85 derajat
Rentang asor 95% RH Maks
Resistensi isolasi 1000M Ohm min. Ing 250VDC
Voltase rate 50V
Hubungi Resistensi 100
Siklus urip 5000 kaping laju kacepetan 400-600 siklus
Lamaran komputer, kamera digital; kertu maca         
Fitur produk l Siklus urip dawa (luwih saka 5000 kaping); l resistensi suhu dhuwur; l Model sing umum digunakake; 
Jumlah kemasan standar   1000 pcs
MOQ 1000 pcs
Wektu timbal 2 minggu

Konektor Kertu SIM, Jinis SMD

Rating voltase: maksimal 50V DC

Rating saiki: Maksimum 1A DC

Suhu: -40oC nganti 70oC

Resistensi kontak: maksimal 100mOhms

Dielektrik kanthi voltase: 750V RMS kanggo kontak data, kontak saklar 250V RMS (dilebokake kertu)

Resistensi isolasi: minimal 500mOhms

Durabilitas: 10, 000 siklus

Informasi perusahaan 

 Produsen Tipe Bisnis

 Lokasi Guangdong, China (Daratan)

Seri kertu Produk Utama, sereis USB, seri HDMI, seri FPC, kabel menyang papan, papan menyang papan, konektor batere, kabel buatan khusus, lsp. 

Taun Madeg 2003

Total Karyawan 400-500 karyawan

3 Pasar Top Eropa Wétan 55,00% Asia Tenggara 15,00% Pasar Dalam Negeri 10,00%  

Keuntungan perusahaan:

Kita minangka pabrikan, kanthi udakara 20 taun pengalaman ing lapangan konektor elektronik, saiki ana udakara 500 staf ing pabrik kita.

Saka ngrancang produk, –inol - Injeksi - Punching - Plating - Assembly - QC Inspection-Packing - Pangiriman, rampung kabeh proses ing pabrik kajaba plating. Supaya bisa ngontrol kualitas barang. Kita uga bisa disesuaikan sawetara produk khusus kanggo pelanggan.

Cepet nanggapi. Saka wong sing adol nganti insinyur QC lan R&D, yen pelanggan duwe masalah, kita bisa mbales pelanggan kaping pisanan.

Macem-macem produk: Konektor kertu / Konektor FPC / konektor Usb / kabel menyang konektor papan / papan menyang konektor papan / konektor HDMI / konektor RF / konektor batere…

Kemasan & Pengiriman

Syarat Pengiriman DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, utawa Dikumpulake dening pelanggan

Biaya Ongkos Prabayar utawa Diklumpukake dening Pelanggan

Tanggal Pangiriman 7-10 dina minangka jumlah pesanan

Pangiriman menyang Pelanggan 4-5 dina sawise dikirim

Baki paket ing karton utawa minangka panjaluk pelanggan

Kertu Karton Ukuran 35.7 * 36.8 * 35.9cm

Layanan Kita
Papan Asal-Usul shenzhen, China

Katemtuan rega EXW,, FOB Shenzhen, 

Syarat Pembayaran PayPal, T / T, Western Union, 50% T / T sadurunge, saldo sadurunge dikirim. 

Syarat Pengiriman Kanthi Nyetel, Liwat Laut, Udhara, Dikumpulake dening pelanggan

Wektu Pengiriman Biasane 10-15 dina, Pengiriman tepat waktu

Sample Wektu Sajrone 7 dina.

Sampel Biasane gratis, biaya biaya minangka kerumitan bahan baku lan jumlah sampel


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita