• 146762885-12
  • 149705717

Babagan Kita

Shenzhen Atom Technology is a professional manufacturer of precision electronic connectors that integrates R&D, production and sales.

ATOM

ATOM minangka produsen profesional konektor elektronik presisi sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan.

Isine area tanduran 30000 meter persegi lan duwe luwih saka 500 karyawan, ana udakara satus teknisi profesional ing antarane, Kita duwe peralatan manufaktur canggih lan instrumen deteksi canggih, khusus kanggo pengembangan produksi konektor SD Card, konektor Kartu TF, Konektor kertu SIM, Konektor FPC, Konektor USB, Konektor papan ke papan, konektor kabel ke papan, kabel kanggo konektor papan, konektor Baterai, konektor RF, Konektor HDMI, konektor header Pin lan konektor konektor wanita, Sawise pirang-pirang taun tuwuh, ATOM saiki duwe tim teknisi senior sing profesional, profesional lan ahli, 80% produk produksi otomatis, Sing bisa nyukupi kebutuhan pelanggan.

Pabrik

Iman, kreatif, terus-terusan lan layanan minangka semangat perusahaan lan target perjuangan Teknologi ATOM.

Kanthi pirang-pirang taun usaha terus, ATOM wis nggawe merek "ATOM" dhewe ing China. Sukses lulus sertifikasi ISO9001 / ISO14001 / IATF16949 / ROHS / SGS lan sertifikasi sistem liyane lan entuk akeh penghargaan kayata perusahaan teknologi tinggi Nasional, perusahaan teknologi tinggi Shenzhen. Sawise kasebut, ATOM miwiti kamulyan lan lelungan ngalamun lan tuwuh kanthi cepet kanthi cara cepet lan wates.

Produk umume ditrapake ing luwih saka rong puluh bidang: produk komputer lan periferal, produk elektronik digital, produk elektronik komunikasi, produk elektronik mobil, produk elektronik terminal perbankan, produk elektronik medis lan peralatan elektronik produk elektronik, produk keamanan lan perlindungan lan produk pangenal rai dll. Produk kasebut cukup populer didol ing Asia, Eropa lan Amerika.

ATOM nyengkuyung "inovasi pertama lan teknis kanggo wong", lan ngoyak kerja sing tenanan, nyata, apik banget lan agresif. ATOM lan sampeyan, para pelanggan sing regane, maju menyang masa depan sing apik kanthi langkah sing mantep lan gaya tulus.