• 146762885-12
  • 149705717

Konektor Papan menyang Papan

  • 0.8mm Wire to Board Connector

    0.8mm Kawat kanggo Konektor Papan

    Wafer / omah 0.8mm Xp 90 Wafer SMT Kanan

    0,8MM KANGGO KONEKTOR BOARD, VERSI SMD VERTIKAL

    Rting Saiki: 1.0AMP

    Resistensi Kontak: 20mΩ Maks

    Resistansi Isolasi: 1000mΩ Min

    Tahan Tegangan: 800V AC / Menit

    Suhu Operasi: -25º C nganti + 85º C

    Bahan Kontak: Kuningan

    Plating kontak: Au utawa Sn liwat Ni

    Bahan Insulator: Polyester (UL94V-0)

    Standar: PA66 utawa PA46

    Konektor: Molex / JST / JAE

    Pin: Disesuaikan

    AWG: disesuaikan

    Warna Kabel: Disesuaikan

    Panjang kabel: Disesuaikan

    Layanan: OEM / ODM

  • 1.0mm pitch  double rows Wire to Board Connector

    1.0mm nada baris kaping pindho Kawat menyang Konektor Papan

    Jarak 1.0mm Baris kaping pindho

    10pin 15pin 20pin 25pin

    Terminal: Tin Fosfor / Tembaga Paduan Tembaga / Emas dilapisi nganggo nikel

    Omah: resistensi suhu dhuwur termoklastik UL94V-0

    Sertifikasi ISO9001 lan ISO14001 kanggo produk otomotif

    Produk sing cocog karo ROHS lan gratis Halogen

    LCP

    Plating emas

    Kawat sing ditrapake: AWG # 28- # 32

    Nomer pin: 2 * 5, 2 * 10, 2 * 15, 2 * 20,2 * 25

  • Normal type Wire to Board Connector for automotive electronics

    Kawat jinis normal menyang Konektor Papan kanggo elektronik otomotif

    Sertifikat IATF16949 kanggo produk otomotif

    Tahan suhu dhuwur

  • WAFER 3.0mm  XPIN DIP 90°with post

    WAFER 3.0mm XPIN DIP 90 ° kanthi pos

    Nomer Bagéan: WF30012-08300

    Dianggo: Produk otomotif

    Wektu timbal: 2 minggu  

    Werna: Ireng

    AWG: # 30- # 20