• 146762885-12
  • 149705717

Produk

0.8mm Kawat kanggo Konektor Papan

Wafer / omah 0.8mm Xp 90 Wafer SMT Kanan

0,8MM KANGGO KONEKTOR BOARD, VERSI SMD VERTIKAL

Rting Saiki: 1.0AMP

Resistensi Kontak: 20mΩ Maks

Resistansi Isolasi: 1000mΩ Min

Tahan Tegangan: 800V AC / Menit

Suhu Operasi: -25º C nganti + 85º C

Bahan Kontak: Kuningan

Plating kontak: Au utawa Sn liwat Ni

Bahan Insulator: Polyester (UL94V-0)

Standar: PA66 utawa PA46

Konektor: Molex / JST / JAE

Pin: Disesuaikan

AWG: disesuaikan

Warna Kabel: Disesuaikan

Panjang kabel: Disesuaikan

Layanan: OEM / ODM


Detail Produk

Tag Produk

Kita nyedhiyakake konektor / Kabel Wafer menyang konektor Papan kanthi nada lan jinis media sing beda kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

Produk umume digunakake ing produk komputer lan periferal, produk elektronik digital, produk elektronik komunikasi, produk elektronik mobil, produk elektronik terminal perbankan, produk elektronik medis lan produk elektronik perkakas omah, lsp.  

Kita cocog banget karo standar sistem manajemen mutu ISO9001 / ISOI14001 kanggo kontrol kualitas. kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

 

Produk Spesifikasi:

Insulator Lcp UL94V-0                                                  
Plating konektor Fosfor Bronze, Tin / Emas Ing buntut solder
Kontak dhasar Gangsa Phonsphor
Tegangan Operasi 200V AC
Rating saiki 0,5A
Suhu Operasi -25– + 85 derajat
Resistensi isolasi 100MΩ
Lamaran komputer, kamera digital; kertu maca         
Jumlah kemasan standar   1000 pcs
MOQ 1000 pcs
Wektu timbal 2 minggu

 

Kita nyedhiyakake konektor / Kabel Wafer menyang konektor Papan kanthi nada lan jinis media sing beda kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

Produk umume digunakake ing produk komputer lan periferal, produk elektronik digital, produk elektronik komunikasi, produk elektronik mobil, produk elektronik terminal perbankan, produk elektronik medis lan produk elektronik perkakas omah, lsp.

Kita cocog banget karo standar sistem manajemen mutu ISO9001 / ISOI14001 kanggo kontrol kualitas. kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.
Kaluwihan:

Pabrik Pabrik, Waktu Pimpin Singkat, Kualitas tinggi, apik sawise server penjualan

Cepet nanggapi. Saka wong sing adol nganti insinyur QC lan R&D, yen pelanggan duwe masalah, kita bisa mbales pelanggan kaping pisanan.

Macem-macem produk: Konektor kertu / Konektor FPC / konektor Usb / kabel menyang konektor papan / papan menyang konektor papan / konektor HDMI / konektor RF / konektor batere…

Digunakake ing peralatan telekomunikasi, komputer, kontrol, keamanan alarm, instrumen lan lapangan

 ODM / OEM (Desain, Teknik, Fotografi, Sampel, Produksi)

Pilihan konektor sing akeh, luwih saka 100 staf pemrosesan cetakan sing pengalaman

Peralatan sing diimpor saka Jepang, Jerman, Swiss, Taiwan

Duwe pengalaman kerja sama sing dawa lan Sugih karo Samsung, Hikvision, Xiaomi

Meh entuk sertifikasi konektor, kayata UL, SGS, MSDS, CE, ISO9001, ROHS, dll. ngganti JST, Molex, YEONHO, Tyco, AMP, KET, JWT, JMT, Cvilux, GTK, lan pangiriman cekak

Tes QC: Tes kinerja listrik lan listrik 100%

Rincian pengepakan: Produk dikemas nganggo kemasan rol & tape, kanthi kemasan vakum, pengepakan njaba ana ing karton.

Rincian Pengiriman: Kita milih perusahaan pelayaran internasional DHL / UPS / FEDEX / TNT kanggo ngirim barang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita