• 146762885-12
  • 149705717

Produk

1.0mm nada baris kaping pindho Kawat menyang Konektor Papan

Jarak 1.0mm Baris kaping pindho

10pin 15pin 20pin 25pin

Terminal: Tin Fosfor / Tembaga Paduan Tembaga / Emas dilapisi nganggo nikel

Omah: resistensi suhu dhuwur termoklastik UL94V-0

Sertifikasi ISO9001 lan ISO14001 kanggo produk otomotif

Produk sing cocog karo ROHS lan gratis Halogen

LCP

Plating emas

Kawat sing ditrapake: AWG # 28- # 32

Nomer pin: 2 * 5, 2 * 10, 2 * 15, 2 * 20,2 * 25


Detail Produk

Tag Produk

Kita nyedhiyakake konektor / Kabel Wafer menyang konektor Papan kanthi nada lan jinis media sing beda kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

Produk Spesifikasi:

Insulator Ketahanan suhu dhuwur termoplastik UL94V-0                                               
Plating konektor Fosfor Bronze / Tembaga Alloy Tin / Emas dilapisi nganggo nikel
Tegangan Operasi 500V AC
Rating saiki 0,5A
Suhu Operasi -25– + 85 derajat
Resistensi isolasi 100MΩ
Lamaran komputer, kamera digital; kertu maca         
Jumlah kemasan standar   1000 pcs
MOQ 1000 pcs
Wektu timbal 2 minggu 

Garansi: Ngontrol ketat pengadaan bahan baku tembaga Terminal → Gunakake bahan sing paling apik kanggo produksi → Pemeriksaan lan pengujian produk ing proses produksi → Sampling produk rampung → Pemeriksaan pungkasan sadurunge transportasi

OEM lan ODM olèh. Kita bisa ngatur ukuran, wujud lan ukuran konektor terminal miturut kabutuhan sampeyan, kalebu ngrancang cetakan anyar kanggo ngatur produk

Detil Cepet:

Jeneng konektor Aplikasi Molex PicoBlade Sinyal Aplikasi, Kawat-menyang-kabel, Kawat-menyang-Papan

Perumahan Konektor, kontak, pin header Sirkuit / tiang / pin 2 ~ 16

Pitch 1.25mm Certificate ROHS, UL, HF

Katrangan:

PicoBlade wire-to-wire lan wire-to-board omah, terminal, wafer, nada 1,25mm, baris tunggal, lanang & wadon, 2 ~ 16 sirkuit. Iki kanggo aplikasi harness kepadatan dhuwur.

1. Solusi ekonomi kanggo aplikasi nada 1,25mm

2. Kompak, ukuran profil sithik, tabungan ruang

3. Kontak gaya kothak nglindhungi area kontak

4. Desain fleksibel: Bolongan / header SMD, Pilihan amba Lurus / Kanan

Konektor atom sing nawakake kualitas bisa ngganti merek utama kanggo komponen Molex, Digi-Key, TE TYCO, JST, HRS, Civilux, bagean sing misuwur kanthi wektu cendhak 5-7 dina.
Spesifikasi:

Perumahan Crimp Alternative Molex picoblade Perumahan

Pelat terminal Crimp, 50079-0800

PCB Header / wafer SL, Liwat / DIP; Vertikal, Horisontal

Pitch Centerline 1.0mm

Sirkuit / cagak / pin 2 ~ 16

Jumlah Baris Ganda Baris

Rating saiki 1A AC, DC

Rating voltase 100V, AC, DC

Rentang kawat AWG28 ~ 32

Aplikasi:

Industri: Lampu Led, Ledstrip, Robotika, kontrol proses

Kendaraan Komersial: Sistem swara

Konsumen: Printer 3D, scanner, pamuter DVD, kothak ndhuwur, Periferal komputer, modem

Otomotif: Sistem audio mobil,

Data / komunikasi: Disk drive

Medis: Monitor pasien, alat ukur, sistem operasi, tampilan panel ngarep, peralatan gigi lan lapangan Jaringan lsp.

Atom nawakake kualitas sing padha karo merek utama kanggo komponen kalebu Tyco, Molex, Digi-key, JST, Wurth, FCI dll. Produsen kondhang saiki duwe kaping 15-20 minggu. Atom duwe Akeh produk sing ex-stock, kanthi MOQ kurang saka 1000 pcs.

Yen sampeyan ora bisa nemokake nomer bagean ing kene, hubungi kami utawa kirim gambar utawa nomer bagean sampeyan.

Atom uga bisa ngubungi sampeyan sawetara pemasok rakitan sabuk sing cocog kanggo kabutuhan sing luwih khusus.

Pls kirim diagram sampeyan utawa menehi saran info ing ngisor iki utawa mung ide sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita