• 146762885-12
  • 149705717

Produk

Kawat jinis normal menyang Konektor Papan kanggo elektronik otomotif

Sertifikat IATF16949 kanggo produk otomotif

Tahan suhu dhuwur


Detail Produk

Tag Produk

Kita nyedhiyakake konektor / Kabel Wafer menyang konektor Papan kanthi nada lan jinis media sing beda kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

 

Produk umume digunakake ing produk komputer lan periferal, produk elektronik digital, produk elektronik komunikasi, produk elektronik mobil, produk elektronik terminal perbankan, produk elektronik medis lan produk elektronik perkakas omah, lsp.  

 

Kita cocog banget karo standar sistem manajemen mutu ISO9001 / ISOI14001 kanggo kontrol kualitas. kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

 

Produk Spesifikasi:

Insulator Lcp UL94V-0                                                  
Plating konektor Fosfor Bronze, Tin / Emas Ing buntut solder
Lemah kertu SD mikro Gangsa Phonsphor
Tegangan Operasi 200V AC
Rating saiki 0,5A
Suhu Operasi -25– + 85 derajat
Resistensi isolasi 100MΩ
Lamaran komputer, kamera digital; kertu maca         
Jumlah kemasan standar   1000 pcs
MOQ 1000 pcs
Wektu timbal 2 minggu 

 

 

Keuntungan perusahaan:

Kita minangka pabrikan, kanthi udakara 20 taun pengalaman ing lapangan konektor elektronik, saiki ana udakara 500 staf ing pabrik kita.

Saka ngrancang produk, –inol - Injeksi - Punching - Plating - Assembly - QC Inspection-Packing - Pangiriman, rampung kabeh proses ing pabrik kajaba plating. Dadi, kita bisa ngontrol kualitas barang. Kita uga bisa ngatur sawetara produk khusus kanggo pelanggan.

Cepet nanggapi. Saka wong sing adol nganti insinyur QC lan R&D, yen pelanggan duwe masalah, kita bisa mbales pelanggan kaping pisanan.

Macem-macem produk: Konektor kertu / Konektor FPC / konektor Usb / kabel menyang konektor papan / papan menyang konektor papan / konektor HDMI / konektor RF / konektor batere…

 

Rincian pengepakan: Produk dikemas nganggo kemasan rol & tape, kanthi kemasan vakum, pengepakan njaba ana ing karton.

 

Rincian Pengiriman: Kita milih perusahaan kapal internasional DHL / UPS / FEDEX / TNT kanggo ngirim barang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita