• 146762885-12
  • 149705717

Produk

  • 4 feet 5P Mini Micro USB Connector V8 Port Charge Socket B type USB Jack

    4 kaki 5P Mini Micro USB Konektor V8 Port Charge Socket B jinis USB Jack

    ● Nomer bagean: USB105FB-C1005202

    ● Sampel: Gratis

    ● Wektu utama: 10-15 dina

    ● Packing: tray & gulungan.

    ● Siklus urip: 5000 kaping sisipan lan pasang

    ● Jinis sing dipasang: SMD 

  • GP04C-06200STRIP SOCKET CONNECTOR 5P H=2.5 with post for Blood Gluecose meter

    GP04C-06200STRIP SOCKET CONNECTOR 5P H = 2.5 kanthi pos kanggo meter Gluecose Darah

    Produk  Jeneng : GP02C-06200 KONEKTOR SOCKET STRIP 10P H = 2,5 kanthi pos kanggo meter Gluekosa DarahProduk  Jeneng : GP02C-06200 KONEKTOR SOCKET STRIP 10P H = 2,5 kanthi pos kanggo meter Gluekosa Darah

  • Product  Name :GP02C-06200 STRIP SOCKET CONNECTOR 10P H=2.5 with post for Blood Gluecose meter

    Jeneng Produk: GP02C-06200 STRIP SOCKET CONNECTOR 10P H = 2.5 kanthi pos kanggo meter Gluecose Darah

    Produk  Jeneng : GP02C-06200 KONEKTOR SOCKET STRIP 10P H = 2,5 kanthi pos kanggo meter Gluekosa DarahProduk  Jeneng : GP02C-06200 KONEKTOR SOCKET STRIP 10P H = 2,5 kanthi pos kanggo meter Gluekosa Darah

  • JST ACH replacement 1.2mm pitch single row mating housing /shell

    Ganti jst ACH 1.2mm dipasang jubin / cangkang jajar tunggal

    Katrangan singkat:

    ● 1.2mm pitch
    ● 2-7pin
    ● AWG Kawat: 28-32#
    ● Saiki:1.5A
    ● JST PA 1.2mm panggantos
    ● Omah: Tahan suhu dhuwur termoplastik UL94V-0
    ● Sertifikasi ISO9001 lan ISO14001
    ● Produk sing tundhuk ROHS lan gratis Halogen

  • JST ACH replacement 1.2mm pitch terminal

    Terminal pitch 1.2mm panggantos JST ACH

    Katrangan singkat:

    ● 1.2mm pitch terminal
    ● 2-7pin
    ● AWG Kawat: 28-32#
    ● JST PA 1.2mm panggantos
    ● Omah: Tahan suhu dhuwur termoplastik UL94V-0
    ● Sertifikasi ISO9001 lan ISO14001
    ● Produk sing tundhuk ROHS lan gratis Halogen

  • SI01d-05200 SIM CARD 2.54mm 8P H=3.0mm with post

    SI01d-05200 SIM CARD 2.54mm 8P H = 3.0mm kanthi pos

    Kita nyuplai Konektor pinggir Kertu SIM /Laptop Konektor Sim /Konektor Sim Kanthi Tray / 2.54mm konektor kertu nano sim kanggo telpon pinter kanggo pelanggan ing saindenging jagad .

     

    Produk digunakake ing cProduk komputer lan periferal, produk elektronik digital, produk elektronik komunikasi, produk elektronik mobil, produk elektronik terminal perbankan, produk elektronik medis lan produk elektronik peralatan ing omah, lsp.  

     

    Kita cocog banget karo standar sistem manajemen mutu ISO9001 / ISOI14001 kanggo kontrol kualitas. kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

     

    Produk Spesifikasi:

    Konektor Kertu SIM 2.54mm

     

    Bahan:

    Bahan Perumahan: LCP UL94V-0

    Bahan Kontak: Tin-Bronze

    Paket: Paket Pita lan Reel

    Karakteristik Listrik:

    Rating voltase: 5V (AC.DC) Maks

    Rating Saiki: 10mA (AC.DC) Maks

    Tahan voltase: 500V AC / 1Minute

    Ketahanan isolasi: ≥1000ΜΩ Min Ing 500V AC

    Resistensi kontak: ≤30MΩ

    Urip:>5000 Siklus

    Suhu Operasi: -45ºC ~ + 105ºC

     

     

    Lamaran

    komputer, kamera digital; maca kertu; meter       
    Fitur produk Lsiklus urip ong-wektu (luwih saka 5000 kaping);

    Tahan suhu dhuwur;         

    Model sing umum digunakake;

     

    Jumlah kemasan standar   500 pcs
    MOQ 500 pcs
    Wektu timbal 2 minggu

     

    Keuntungan perusahaan:

    • Kita minangka pabrikan, kanthi udakara 20 taun pengalaman ing lapangan konektor elektronik, saiki ana udakara 500 staf ing pabrik kita.
    • Saka ngrancang produk, –inol - Injeksi - Punching - Plating - Assembly - QC Inspection-Packing - Pangiriman, rampung kabeh proses ing pabrik kajaba plating. Supaya bisa ngontrol kualitas barang. Kita uga bisa disesuaikan sawetara produk khusus kanggo pelanggan.
    • Cepet nanggapi. Saka wong sing adol nganti insinyur QC lan R&D, yen pelanggan duwe masalah, kita bisa mbales pelanggan kaping pisanan.
    • Macem-macem produk: Konektor kertu / Konektor FPC / konektor Usb / kabel menyang konektor papan / papan menyang konektor papan / konektor HDMI / konektor RF / konektor batere…

       

  • 16pin usb type-c connector female sinking board 0.8mm for PCB

    Konektor tipe-c 16pin usb wanita sinking board 0.8mm kanggo PCB

    ● Nomer bagean: USB616FC-C1051201

    ● Siklus urip: 10000 kali dipasang lan pasang

    Sertifikat: IATF16949

    ● Suhu: resistensi suhu dhuwur

    ● Fungsi : Fungsi anti-geter

    ● Kacepetan: Ndhukung SuperSpeed ​​5Gb / s 

    ● JENIS: Tipe USB 3.1

    ● Mounting: sinking board 0.8mm

  • Alternative Custom USB 3.1 USB C Type-C 24Pin Female Connector Terminal

    USB Kustom Alternatif 3.1 USB C Tipe-C 24Pin Wanita Konektor Terminal

    ● Nomer bagean: USB624FC-C2014214

    ● Siklus urip: 10000 kali dipasang lan pasang

    ● Sertifikat: IATF16949

    ● Suhu: resistensi suhu dhuwur

    ● Pemasangan: DIP 180 derajat + SMD

    ● Kacepetan: Ndhukung SuperSpeed ​​5Gb / s 

    ● Nomer pin: 24pin 

    ● Bentuk: Desain langsing lan ramping

  • USB 3.1 Gen 1 Type C Connector,Superior performance up to 5Gb/s

    Konektor USB 3.1 Gen 1 Tipe C, Kinerja unggul nganti 5Gb / s

    ● Nomer bagean: USB624FC-C2014215

    ● Siklus urip: 10000 kali dipasang lan pasang

    ● Sampel: gratis

    ● Suhu: resistensi suhu dhuwur

    ● Pemasangan: DIP 180 derajat

    ● Kacepetan: Ndhukung SuperSpeed ​​5Gb / s 

    ● Nomer pin: 24pin 

    ● Bentuk: Desain langsing lan ramping

     

  • BOX2.54mm 2xXP DIP 180°PBT Straight type

    BOX2.54mm 2xXP DIP 180 ° PBT Jinis lurus

    ● Sertifikat IATF16949 kanggo produk Otomotif

    ● resistensi suhu dhuwur

    ● Kanggo nyambung PCB

    ● Bahan baku sing diimpor saka Jepang

    ● Sampel: Ya

    ● Wektu utama kanggo conto: 1 minggu

    ● Wektu utama kanggo supaya akeh: 2-3 minggu

    ● Tanggepan cepet: sajrone 24 jam

    ● Merek Dagang: ATOM

  • BOX HEADER 2.54mm 2xXP DIP 90°Right Angle type

    BOX HEADER 2.54mm 2xXP DIP 90 ° Tipe Angle Kanan

    ● Sertifikat IATF16949 kanggo produk Otomotif

    ● resistensi suhu dhuwur

    ● Kanggo nyambung kabel IDC

    ● Bahan baku sing diimpor saka Jepang

    ● Sampel: Ya lan gratis

    ● Wektu utama kanggo conto: 5-7 dina

    ● Wektu utama kanggo supaya akeh: 2-3 minggu

    ● Tanggepan cepet: sajrone 24 jam

    ● Merek Dagang: ATOM

     

  • FH1.0X2.0 2XXP SMT Spread lenght 3.7

    FH1.0X2.0 2XXP SMT Nyebar dawa 3,7

    ● Sertifikat IATF16949 kanggo produk Otomotif

    ● resistensi suhu dhuwur

    ● Kanggo nyambung PCB

    ● Bahan baku sing diimpor saka Jepang

    ● Sampel: Ya lan gratis

    ● Wektu utama kanggo conto: 3-7 dina

    ● Wektu utama kanggo supaya akeh: 2-3 minggu

    ● Tanggepan cepet: sajrone 24 jam

    ● Merek Dagang: ATOM