• 146762885-12
  • 149705717

Produk

FPC03045-42201 FP C0.3mm XP SMT H = 1.0mm Konektor Tipe Ireng Terbuka digunakake kanggo ponsel Informasi produk

Jeneng: Flip Konektor FPC Flip

Jeneng Inggris: soket angkat tipe depan FPC soket

Cara sisipan FFC: sandal ngarep ZIF

Jarak pin: 0,3 mm

Spesifikasi nomer PIN: 13 ~ 71

Ketebalan FFC sing ditrapake: 0.3mm

Dhuwur: 1,0 mm

Mode kontak: sambungan sabanjure


Detail Produk

Tag Produk

FITUR

MANFAAT

Desain aktuator sandal sisih ngarep

Nggawe sisipan kabel gampang lan bebas kesalahan
Jarak paling apik 0.3mm Cocog kanggo aplikasi sing duwe alangan ruang
Profil kurang saka 1mm Ngirit ruangan
Produk tanpa halogen Upaya pitulung kanggo nyilikake panggunaan bahan sensitif lingkungan ing industri elektronik

Kunci tembung: Kita nyuplai Soket Konektor Pita Flat 0.3mm Fpc / ffc Push-pull Konektor Kanggo Spasi Up And Down Drawer Type Fpc Konektor / 0.3mm Konektor penggantian Hirose / konektor fpc ZIF 0.3mm / konektor FPC Kecepatan Tinggi (Circuit Printed Flexible), Kita ngekspor menyang pelanggan kabeh ndonya.

Produk umume digunakake ing produk komputer lan periferal, produk elektronik digital, produk elektronik komunikasi, produk elektronik mobil, produk elektronik terminal perbankan, produk elektronik medis lan produk elektronik perkakas omah, lsp.  

Kita cocog banget karo standar sistem manajemen mutu ISO9001 / ISOI14001 kanggo kontrol kualitas. kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

 

Produk Spesifikasi:

Omah Lcp UL94V-0; Alam                                    
Aktuator PA46; Ireng
Kontak Fosfor Gangsa
Plating konektor Plating emas
Posisi Aktuator Balik Flip
Tegangan Operasi 50V AC / DC
Rating saiki  0,2A / Pin
Ketebalan FFC sing Ditrapake 0,2mm
Suhu Operasi -40– + 85 derajat
Dhuwur konektor 0.9mm
Jembar konektor 4.2mm
Arah sisipan Horisontal
Tegangan tahan AC 200 Vrms / min
Hubungi Resistensi 60 MAX
Siklus Kawin 50 Siklus
Pasar Target & Aplikasi l Mobile phonel Brown productsl Wireless Wireless Premises Customerl Non-Automotive Transportl Industrial & Instrumentation
Fitur produk l Siklus urip dawa (luwih saka 30 kaping); l resistensi suhu sing dhuwur; l Model sing umum digunakake;
Jumlah kemasan standar   4000 pcs
MOQ 4000 pcs
Wektu timbal 2 minggu

 

Napa Pilih Kita: Sampel Gratis, Respon Cepet, Dhukungan Teknis, Kustomisasi Produk, Pengiriman Cepet, Kontrol Kualitas

Rincian pengepakan:

Produk dikemas nganggo kemasan rol & tape, kanthi kemasan vakum, pengepakan njaba ana ing karton.

Rincian Pengiriman:

Kita milih perusahaan kapal internasional DHL / UPS / FEDEX / TNT kanggo ngirim barang.

 

Fitur produk

ZIF nol insert stres kanggo gampang dipasang

Gampang kanggo sampeyan.

Desain lengkap nomer PIN luwih gampang

Kinerja kejut lan goyang apik banget

Desain aktuator flip sisih ngarep Nggawe penyisipan kabel dadi gampang lan bebas kesalahan

Jarak paling apik 0.3mm Cocog kanggo aplikasi sing ora sithik papan

Profil kurang saka Ngirit ruang 1mm

Produk tanpa halogen Bantuan pambiyantu kanggo nyilikake panggunaan bahan sensitif lingkungan ing industri elektronik

0100


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan