• 146762885-12
  • 149705717

Produk

BTB080060-M1D19200 0.80mm kontak dobel Dewan-ke-Papan 2 * 30P Konektor Pria Tinggi Tinggi = 7.0-8.5mm

Siklus Kawin: 50 Siklus

Nomer Bagéan: BTB080060-M1D19200

Dhuwur kawin: 7.0-8.5mm

Suhu kerja: -25 ~ 85 derajat

Resistensi kontak: 60 mΩ Maks

lumahing Gunung


Detail Produk

Tag Produk

Kita nyedhiyakake SlimStack Papan-to-Board / 0.35mm konektor Papan-menyang-FPC / kanggo pelanggan ing saindenging jagad.

Produk umume digunakake ing produk komputer lan periferal, produk elektronik digital, produk elektronik komunikasi, produk elektronik mobil, produk elektronik terminal perbankan, produk elektronik medis lan produk elektronik perkakas omah, lsp.  

Kita cocog banget karo standar sistem manajemen mutu ISO9001 / ISOI14001 kanggo kontrol kualitas. kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Produk Spesifikasi:

Insulator Lcp ireng UL94V-0                                                  
Plating konektor Fosfor Bronze, Tin 100U ”Ing solder tailSelectived emas ing plating area kontak.
Lemah kertu SD mikro Gangsa Phonsphor
Tegangan Operasi 60V AC / DC
Rating saiki  0,5A / Pin
Tegangan tahan dielektrik 500V AC
Suhu Operasi -25– + 85 derajat
Rentang asor 95% RH Maks
Resistensi isolasi 800 OM Ohms min. Ing 250VDC
Hubungi Kekuwatan Retensi 100gf Min Saben Kontak
Voltase rate 50V
Hubungi Resistensi 60 MAX
Siklus Kawin 50 Siklus
Pasar Target & Aplikasi
  • Telpon IP
  • Peralatan Telecom / Datacom
  • Komputer Paling Dhuwur
  • Server Router
  • Kertu Tes lan Penyuluh Kertu
  • Alat Tes lan Pangukuran    
Fitur produk Siklus urip dawa (luwih saka 30 kaping); resistensi suhu dhuwur; Model sing umum digunakake;
Jumlah kemasan standar   5000 pcs
MOQ 5000 pcs
Wektu timbal 2 minggu 

 

Rincian pengepakan: Produk dikemas nganggo kemasan rol & tape, kanthi kemasan vakum, pengepakan njaba ana ing karton.

Rincian Pengiriman: Kita milih perusahaan kapal internasional DHL / UPS / FEDEX / TNT kanggo ngirim barang.

Perusahaan kasebut duwe tim R&D lan manajemen sing trampil, lan peralatan kelas produksi tingkat lanjut lan instrumen uji presisi. Pasar domestik utama ing China kidul, radiasi ing saindenging negara, pasar internasional utama ing Hong Kong, Taiwan lan klien global.

Produk umume digunakake ing:instrumentasi, komunikasi, keamanan, peralatan medis, motherboard komputer, saklar kontrol program, kamera digital, LED listrikelektriklsp.

Ngadhepi kustomisasi panjaluk sing kuat, pusat R&D sing kuat, pabrikan cetakan, lan pusat pangolahan, sing bisa ngerteni kebutuhan pelanggan kanthi cepet, nyedhiyakake produk OEM / ODM kanthi produk sing paling andal lan konektor sing pas kanggo macem-macem pelanggan.

Kata kunci: Kita nyedhiyakake konektor 0.8mm Papan-menyang-Papan Pria / Konektor 0.8mm pitch 60Pin Papan-ke-Papan Konektor / Papan menyang Papan Pitch 0.8mm Konektor Jenis Pria / Papan Pcb Konektor Circular Kanggo Papan Header Wanita 0.8mm Pitch / Permukaan Papan Tipe Mount Smt Kanggo Konektor Plug Pria, Kita ngekspor menyang pelanggan ing saindenging jagad.

Kita cocog banget karo standar sistem manajemen mutu ISO9001 / ISOI14001 kanggo kontrol kualitas. kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Layanan kita:

1. Kabeh produk diuji listrik 100% sadurunge dikirim, njamin kinerja paling luweh.

2. Sampel mesthi kasedhiya. (Gambar utawa persyaratan spesifikasi sampeyan mesthi disambut.)

3. Pitakon utawa pitakon sampeyan bakal direspon sajrone 24 jam. 

4. Layanan purna jual sing apik

5. Sugeng rawuh ing pabrik kita kapan wae.

6. Timing cendhak

Pengiriman: Kita ndhukung pengiriman ekspres, transportasi udara, transportasi sepur lan transportasi laut.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan