• 146762885-12
  • 149705717

Produk

Alternatif Micro fit kabel 3.0mm kanggo dipasang ing terminal omah lan header

konektor kanggo PCB

Rating saiki 5A

Rating voltase 250V AC DC

Kawat sing ditrapake AWG 24-24

Hubungi resistensi maksimal 10MΩ

Tahan voltase 1000V AC / MIN

Resistensi isolasi 1000MΩ

Perumahan NYLON 66, UL94V-0

Temp operasi -40 ℃ ~ + 105 ℃

Jumlah kemasan standar: 1000 pcs


Detail Produk

Tag Produk

Produk umume digunakake ing produk komputer lan periferal, produk elektronik digital, produk elektronik komunikasi, produk elektronik mobil, produk elektronik terminal perbankan, produk elektronik medis lan produk elektronik perkakas omah, lsp.  

Kita cocog banget karo standar sistem manajemen mutu ISO9001 / ISOI14001 kanggo kontrol kualitas. kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

 

Produk Spesifikasi:

Rating saiki 5A
Rating voltase 250V AC DC
Kawat sing ditrapake AWG 24-24
Resistensi kontak  10MΩ maks
Tahan voltase 1000V AC / MIN
Resistensi isolasi 1000MΩ 
Omah NYLON 66, UL94V-0
Temp operasi -40 ℃ ~ + 105 ℃
Jumlah kemasan standar   1000 pcs
MOQ 1000 pcs
Wektu timbal 2-4 minggu 

 

Kontrol kualitas: 100% inspeksi QC, asor / suhu dhuwur, semprotan uyah, kekuwatan teknik, tahan tes voltase sadurunge dikirim.

Layanan: Rega kompetitif, respons cepet, garansi 12 wulan diwenehake.

Luwih saka 10 lini produksi kanthi output 10.000.000 Sasi

Proses: Moulding, injeksi, stamping, assembling otomatis rampung ing bengkel kita.

Pusat jamur ndhukung atusan model anyar saben taun, desain / logo khusus disambut.

Stok berlimpah ngidini kita nyedhiyakake pangiriman cepet sajrone 3-10 dina sawise nindakake jumlah pesanan.

Kompatibel: TE, MOLEX, HIRose

Detil Cepet:

Jeneng konektor Molex Micro-fit Aplikasi PCB, Wire-to-Board, Wire-to-Wire

Konektor Molex 43045 micro fit Circuits / pou / pin 2 ~ 24

Pitch 3.0mm Certificate ROHS, UL, HF

Spesifikasi:

Perumahan sing padha karo Perumahan wadhah Molex Micro-Fit, omah plug

Crimp terminal 43030 Laki-laki lan wadon, dilapisi timah

Header / wafer 43045 SMT, Kanthi / DIP; Sudut lurus / Sudut tengen

Pitch Centerline 3.0mm

Sirkuit / cagak / pin 2 ~ 24

Cacahing Larik Sing Single utawa Ganda

Rating saiki 5A AC, DC

Rating voltase 250V, AC, DC

Rentang kawat AWG20 ~ 24

Aplikasi:

PCB; Aerospace and Defense,; Militer Komersial Militer (COTS); Sumber Energi Alternatif; Tenaga surya; Konsumen; Barang Putih; Mesin Gaming; Printer; Kulkas; Scanner; Sistem Keamanan; Mesin Penjual; Mesin Cuci; Pengering; Freezers

Keuntungan perusahaan:

Kita minangka pabrikan, kanthi udakara 20 taun pengalaman ing lapangan konektor elektronik, saiki ana udakara 500 staf ing pabrik kita. Pabrik kita dununge ing kutha shenzhen China.

Saka ngrancang produk, –inol - Injeksi - Punching - Plating - Assembly - QC Inspection-Packing - Pangiriman, rampung kabeh proses ing pabrik kajaba plating. Supaya bisa ngontrol kualitas barang. Kita uga bisa disesuaikan sawetara produk khusus kanggo pelanggan.

Cepet nanggapi. Saka wong sing adol nganti insinyur QC lan R&D, yen pelanggan duwe masalah, kita bisa mbales pelanggan kaping pisanan.

Macem-macem produk: Konektor kertu / Konektor FPC / konektor Usb / kabel menyang konektor papan / papan menyang konektor papan / konektor HDMI / konektor RF / konektor batere…

Konektor Micro-Fit 3.0 minangka sistem konektor kerapatan tinggi, daya sedheng 3.00mm sing kasedhiya ing konfigurasi wire-to-wire lan wire-to-board kanthi SMT lan opsi through-hole lan nganti 5.0A kanggo ketemu kabutuhan aplikasi daya sedheng.

Konektor serial iki bisa padha karo komponen Molex, TE, AMP JST, Digikey, Civilux dll sing adol kanthi cepet 1 ~ 2 minggu.

Geser kawat khusus, rakitan kabel disambut!

Kita cocog banget karo standar sistem manajemen mutu ISO9001 / ISOI14001 kanggo kontrol kualitas. kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan