• 146762885-12
  • 149705717

Produk

Konektor header wanita 1,27mm

Seri produk: seri platen, Konektor piring-ke-piring

Nomer Pin: 2 * 2-2 * 50P

Spesifikasi: Platen Ganda, platen tambalan, platen tambalan, platen SMT

materi: PA6T PA9T LCP

MATERI KOPER: tembaga, tembaga fosfor

perawatan lumahing: Plating Tin, berlapis emas

rating geni: UL94V0

kemasan: Koil, tabung

ukuran ukuran: bisa disesuaikan miturut ukuran kebutuhan pelanggan


Detail Produk

Tag Produk

Daya saing penting saka Atom

1. Kualitas produk sing kompetitif - saka bahan sing mlebu pangiriman produk pungkasan, barang inspeksi adozen dioperasikake kanthi macem-macem alat inspeksi tingkat tinggi.
2. Sertifikasi lengkap - kita disertifikasi dening ISO9001, UL lan ROHS sajrone pirang-pirang taun.
3. Wektu timbal sing fleksibel lan cepet: Kanthi manajemen saham material sing apik lan efisiensi produksi dhuwur ing lini produksi kanthi otomatis, kita bisa njamin wektu timbal umume 15 dina.
4. Efisiensi biaya kompetitif: Sumber daya materi kompetitif lan manajemen produksi ramping kanggo ndhukung efisiensi biaya sing gedhe.
5. Kapabilitas R&D Kompetitif: Kanthi sumber daya insinyur desain sing berpengalaman lan kemampuan produksi sing gedhe, kita bisa ngasilake luwih saka atusan produk.
6. Model produk sing akeh: kita duwe puluhan seri produk kanthi luwih saka ewu model produk.

Akeh pelanggan terkenal sing audit perusahaan kita, lan kerja sama karo kita sajrone pirang-pirang taun. Kayata Jabil, foxconn, Xiaomi, Flextronics lan liya-liyane.

Rincian pengepakan: Produk dikemas nganggo kemasan rol & tape, kanthi kemasan vakum, pengepakan outter ana ing karton.

Rincian Pengiriman: Kita milih perusahaan pelayaran internasional DHL / UPS / FEDEX / TNT kanggo ngirim barang. Kita uga bisa ngirim barang menyang agen pengiriman sing ditunjuk.
Jaminan Quanlity: 12 wulan. Kita seneng nyedhiyakake layanan sing apik marang para pelanggan. Yen sampeyan

Struktur utama produk yaiku Perumahan, cangkang, terminal, lan spring, kunci. Kabeh bahan baku plastik diimpor saka Jepang, lan kita nggunakake bahan baku kanggo njamin kualitas barang.

Pangembangan alat: Kita bisa ngatur perkakas kanggo para pelanggan yen dibutuhake, umume wektu utama udakara 30 dina kerja, sawise conto diuji dening klien, kita bakal nggawe produksi pilot. Yen jumlah akeh, kita bisa mbayar biaya perkakas kanggo pelanggan .

Pelanggan utama asale saka Eropa, Asia Selatan lan pasar domestik. Biasane sawetara produk nganggo logo ATOM, yen sampeyan ora butuh sampeyan bisa menehi informasi luwih dhisik, yen mbutuhake logo dhewe, uga bisa disesuaikan kanggo sampeyan.

Produk Spesifikasi:

Rating saiki 1A
Resistensi insulator 1000megohms min
Ditahan ingelektrik AC 500V
Bahan insulator PA6T UL94V-0
Materi kontak kuningan
Temp operasi -55 ℃ ~ + 105 ℃
Temp pemrosesan maks 260 ℃ nganti 5 ~ 10 detik
plating  Emas 1u ”
Jumlah kemasan standar   1000 pcs
MOQ 1000 pcs
Wektu timbal 2-4 minggu

Spesifikasi Produk:

Rating saiki 1A

Resistensi isolator 1000megohms min

Dielektrik tahan AC 500V

Bahan insulator PA6T UL94V-0

Bahan kontak kuningan

Temp operasi -55 ℃ ~ + 105 ℃

Pangolahan maksimum temp 260 ℃ nganti 5 ~ 10 detik

plating Emas 1u ”

Jumlah kemasan standar 1000 pcs

MOQ 1000 pcs

Wektu timbal 2-4 minggu

FH127032C-06300

Keuntungan perusahaan:

● Kita minangka pabrikan, kanthi udakara 20 taun pengalaman ing lapangan konektor elektronik, saiki ana udakara 500 staf ing pabrik kita. Pabrik kita dununge ing kutha shenzhen China.

● Saka ngrancang produk, - perkakas-- Injeksi - Punching - Plating - Assembly - QC Inspection-Packing - Pangiriman, rampung kabeh proses ing pabrik kajaba plating. Supaya bisa ngontrol kualitas barang. We uga bisa ngatur sawetara produk khusus kanggo pelanggan.

● Cepet nanggepi. Saka wong sing adol nganti insinyur QC lan R&D, yen pelanggan duwe masalah, kita bisa mbales pelanggan kaping pisanan.

● Macem-macem produk: Konektor kertu / Konektor FPC / konektor Usb / kabel menyang konektor papan / papan menyang konektor papan / konektor HDMI / konektor RF / konektor batere ...

● Akeh pelanggan terkenal sing audit perusahaan kita, lan kerja sama karo kita sajrone pirang-pirang taun. Kayata Jabil, foxconn, Xiaomi, Flextronics lan liya-liyane.

Rincian pengepakan: Produk dikemas nganggo kemasan rol & tape, kanthi kemasan vakum, pengepakan outter ana ing karton.

Rincian Pengiriman:Kita milih perusahaan kapal internasional DHL / UPS / FEDEX / TNT kanggo ngirim barang. Kita uga bisa ngirim barang menyang agen pengiriman sing ditunjuk.

Jaminan Quanlity:12 wulan. Kita seneng nyedhiyakake layanan sing apik marang para pelanggan. Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kanthi bebas!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita