• 146762885-12
  • 149705717

Warta

Informasi industri liwat refleksi bolongan lan bandingan soldering.Docx

Soldering refow liwat-bolongan, kadang diarani soldering reflow komponen klasifikasi, saiki saya mundhak. Proses solder refow liwat-bolongan yaiku nggunakake teknologi solder refow kanggo ngelas komponen plug-in lan komponen bentuk khusus nganggo pin. Kanggo sawetara produk kayata komponen SMT lan komponen berlubang (komponen plug-in) sing kurang, aliran proses iki bisa ngganti soldering gelombang, lan dadi teknologi perakitan PCB ing link proses. Keuntungan paling apik saka soldering refow through-hole yaiku colokan through-hole bisa digunakake kanggo entuk kekuatan gabungan mekanik sing luwih apik nalika nggunakake SMT.

Kauntungan saka soldering refow through-hole dibandhingake karo soldering gelombang

 

1. Kualitas soldering refow through-hole apik, rasio PPM sing kurang bisa kurang saka 20.

2. Kerusakan sendi solder lan sendi solder sawetara, lan tingkat ndandani kurang banget.

3. Desain tata letak PCB ora kudu dipikirake kanthi cara sing padha karo soldering gelombang.

4. aliran proses sing gampang, operasi peralatan sing sederhana.

5. Peralatan refow liwat-bolongan akeh papan, amarga mesin cetak lan tungku reflow luwih cilik, mula mung area cilik.

6. Masalah Wuxi slag.

7. Mesin kasebut tertutup, resik, lan bebas mambu ing bengkel kasebut.

8. Manajemen lan pangopènan peralatan refleksi liwat bolongan iku gampang.

9. Proses nyetak wis nggunakake template pencetakan, saben papan las lan jumlah tempel bisa disetel miturut kebutuhan.

10. Ing reflek, panggunaan template khusus, titik las suhu bisa diatur kaya sing dibutuhake.

Kerugian soldering refow through-hole dibandhingake karo soldering gelombang:

1. Biaya soldering refow through-hole luwih dhuwur tinimbang soldering gelombang amarga tempel solder.

2.proses cithakan liwat bolongan kudu didandani template khusus, luwih larang. Lan saben produk butuh template template cithakan lan template reflek dhewe.

3. Tungku tungku bolongan bisa ngrusak komponen sing ora tahan panas.

Ing pilihan komponen, manungsa waé khusus kanggo komponen plastik, kayata potensiometer lan kerusakan liyane amarga suhu dhuwur. Kanthi ngenalake soldering reflow through-hole, Atom wis ngembangake sawetara konektor (seri USB, seri Wafer ... lsp) kanggo proses solder refow through-hole.


Wektu kiriman: Jun-09-2021