• 146762885-12
  • 149705717

Warta

Ing taun 2021, perusahaan bakal nggedhekake lini produksi otomatis kanthi cara kabeh

Wiwit awal taun iki, kanthi reformasi terus-terusan industri konektor, perbaikan persyaratan industri sing terus-terusan, kenaikan biaya tenaga kerja terus-terusan, lan pesenan pesanan para pelanggan, supaya bisa ngatasi kabeh masalah, sawise diskusi babagan Tim Manajemen, teknologi Atom mutusake kanggo ngembangake kanthi cepet lan adhedhasar produksi sadurunge, ngenalake akeh produksi kanthi otomatis kanggo ngatasi masalah produksi cepet, Kanggo ngrampungake pesenan pelanggan kanthi lancar.

=

 

Kanthi pangembangan otomatisasi, teknologi informasi lan teknologi data, introduksi lini produksi kanthi otomatis pinunjul kanggo perusahaan konektor. Iki bisa mbantu perusahaan ngerti produksi terus, nyuda kesalahan manual, nambah efisiensi produksi lan nyuda biaya produksi.

Contone, kanggo konektor Kertu Micro Memory, kita nglumpuk kanthi manual sadurunge, 10 staf ing jalur produksi aliran, kapasitas produksi saben dina udakara 30K saben dina, sawise dipasang nganggo mesin, kapasitas produksi saben dina kanggo saben mesin mundhak dadi 50K,, lan mung butuh 1 staf kanggo njaga sak mesin. Nganti saiki, kita duwe 8 mesin kanggo konektor Micro SD Card, kapasitas saben dina udakara 400K saben dina. Temenan, kapasitas produksi saya tambah akeh, biaya produksi saya suda, sing ndadekake kita duwe bathi lan energi luwih akeh kanggo njamin kapasitas lan kualitas produk, perusahaan bisa dadi pembangunan sing luwih apik.


Wektu kiriman: Jun-09-2021