• 146762885-12
  • 149705717

Warta

2021 Munich Shanghai Electronics Show

Ing tanggal 14 April, pameran Elektronik 2021 Munich Shanghai dibukak kaya sing dijadwalake, Pusat Pameran Internasional Pudong New ing Shanghai. Tema Ekspo taun iki yaiku "kawicaksanan nuntun jagad mbesuk", nuduhake akeh pamrentahan jagad sing skala gedhe, macem-macem produk teknologi elektronik macem-macem. Wakil-wakil kita menyang pameran kasebut.

about (2)

Elektronika China minangka seri pameran elektronik sing paling berpengaruh ing donya ing Munich, kanthi pemahaman pasar aplikasi sing panas kayata mobil Internet cerdas, Internet, otomasi industri, komunikasi 5g, lsp., Nampilake kalebu semikonduktor, sistem semat, sensor, konektor, komponen pasif, pasokan listrik, pangukuran tes, teknologi iot, elektronik lan tes otomotif, PCB, EMS, tampilan lan teknologi liyane, nggawe platform interaktif kanggo para pemasok elektronik lan pelanggan industri kanggo ngrembug babagan inovasi teknologi lan ndorong perubahan industri.

about (1)

Ing pameran iki, kita ora mung nggawa akeh produk lawas kanthi teknologi diwasa, nanging uga nuduhake produk paling anyar, kayata Papan presisi transmisi kecepatan tinggi menyang konektor papan, USB TYPE C, ultra tipis nganggo wafer kunci, soket kertu fungsi lan sawetara tingkat pangukur mobil ing mburi ngarep produk anyar.

about (3)

Booth Atom sajrone pameran kasebut narik kawigaten macem-macem negara lan wilayah saka para pelanggan terminal, distributor lan insinyur elektronik, pengadaan lan liya-liyane sing teka lan konsultasi, akeh wong sing teka lan lunga, kanthi akeh! Wakil kami uga nyedhiyakake pengetahuan profesional lan sabar kanggo saben pelanggan kanggo nerangake, negosiasi bisnis.

about (4)

Sanalika, kita uga njupuk kesempatan kanggo ketemu lan ngobrol karo para pelanggan lawas. Akeh pelanggan lawas sing muji pangembangan lan pangowahan cepet pirang-pirang taun, lan ngormati produk lan layanan kita. Dheweke duwe kapercayan banget babagan kerja sama tindak lanjut, KANGGO INGKANG KOPERASI PANJANG KANGGO NGANGGO WIN-WIN!

Pameran telung dina kasebut rampung kesimpulan. Ing konteks kahanan epidemi, kita seneng banget yen pameran kasebut sukses dianakake. Iki nduweni peran penting banget kanggo promosi merek, promosi produk anyar, lan kontak karo pelanggan anyar lan lawas. Wis ngebaki kita kanthi ngarep-arep lan ngarep-arep ing mbesuk, aku yakin manawa ATOM 2021 bakal Urip, lan kita bakal terus nindakake minangka solusi konektor khusus! Digawe kanthi profesional!

about (5)


Wektu kiriman: Mei-20-2021